Scrum voor business

Bedrijven moeten in de huidige economie sneller reageren op veranderend klantgedrag en nieuwe toetreders tot de markt. Vernieuwende technologieën en ‘disruptive innovations’, duiken op. Denk aan Uber App in de taxibranche of Airbnb in de hotelbranche. Dat vraagt om een andere aanpak van projecten en lijn activiteiten.

Scrummen als business principe
Scrum voor Business

Door kort cyclisch werken haal je met een multidisciplinair team mooie resultaten. Ik heb mijn ervaringen uit projecten mogen delen op consultancy.nl in mijn artikel: Scrum voor business: Dedicated multidisciplinair team.

Deze ‘dedicated multidisciplinair team’ aanpak geeft richting door focus, toont resultaten door de executie kracht binnen de eigen organisatie en creëert teamgevoel bij betrokken.
Wie wil dat niet, geïnspireerde medewerkers die de veranderingen dragen?