Resultaat: diploma gehaald!

Vrijdag 6 juli 2018: Champagne moment bij Beeckestijn Business School.

Alle geslaagde van een opleiding bij Beeckestijn Business School staan letterlijk en figuurlijk in het zonnetje op vrijdag 6 juli 2018. Als een van de docenten krijg ik graag feedback over mijn performance. Daar leer ik van en wordt ik ook weer beter. Feedback die ik bij partijen als Beeckestijn en HM Academy ook altijd na elke training krijg van de groep. Maar het meeste voldoening haal ik natuurlijk uit degene die niet alleen actief waren in de training, maar die ook zijn geslaagd.

Hielko bedankt door AlainDe champagne dag  doet mij daar altijd weer even aan denken, hebben ze het allemaal gehaald?

Maar het leuke is dat ik deze week van 2 mensen in het bijzonder feedback ontving . Mijn examentraining voor hun Nima B examen heeft voor Alain en Lieke blijkbaar het verschil gemaakt. Dat verschil wilde ze graag delen. Alain zelfs publiekelijk met naam en toenaam van de docenten in zijn Linkedin post.

Bedankt Hielko

Lieke had dat gezien en reageerde even persoonlijk. Dat de andere aanpak voor haar het verschil heeft gemaakt.

Kijk, op dit soort berichten aan het einde van een zonnige week, daar ben ik best trots op natuurlijk ?.