๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐——๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ง๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ?

๐Ÿ† Het mooie van het werken als kerndocent van de Talentships bij Beeckestijn Business School is dat je jaarlijks de eindresultaten van een grote groep talenten mag beoordelen.
Het jaar 2022 was een uitzonderlijk, met veel goede kandidaten die zich hebben ontwikkeld tot digital marketing specialist of expert. We hadden meer kandidaten dan ooit dit jaar die hun examen met goed resultaat hebben afgerond.

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿญ ๐—ง๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ?๐Ÿ†
Tussen al die talenten in de verschillende groepen zijn er altijd een paar die net wat meer opvallen, dat vraagt om een extra beloning. Na een uitgebreide screening zijn 3 toppers geselecteerd om hun plan nog eenmaal te presenteren om daarmee mee te dingen voor de felbegeerder titel Digital Marketing Talent 2022 titel. De drie genomineerde laten we niet ongemerkt, het zijn:

  1. Aanske Tine Weening
  2. Sammy Vanderzaken
  3. Franka van der Zeeย 

Gefeliciteerd met jullie nominatie voor de titel Talent van het jaar!

Deze drie toppers hebben hun plan dus nogmaals mogen pitchen en verdedigen voor een jury (waarin ik uiteraard ook zat ๐Ÿ˜‰). Wat hebben jullie het de jury moeilijk gemaakt!
Het is al een groot compliment dat je van alle talenten van 2022 bij de beste 3 zit, maar ondanks dat jullie het de jury moeilijk hebben gemaakt is er maar een winnaar het aanstormende talent in digital marketing van 2022.

De winnaar is geworden: Franka van der Zeeย ๐ŸŽ‰
De felbegeerde titel Talent van het Jaar gaat naar jou Jij bent de winnaar dankzij je opdracht bijย Interpolis. Wauw! Dat is mooi nieuws zo na je vakantie! ๐Ÿ˜ƒ. Ik spreek je op de 18e tijdens de uitreiking op het event Digital Marketing Trends & Winnaars vanย Beeckestijn Business School.

No alternative text description for this image