Emailmarketing trainingen van Hielko gewaardeerd met 8,6!

E-mailmarketing is een vak apart. Op basis van mijn ervaring heb ik een speciale training ontwikkeld om bedrijven te helpen op de juiste manier aan de slag te gaan met e-mail. E-mailmarketing is een uitstekend instrument om met de juiste campagnes lezers gericht en persoonlijk aan te spreken en (terug) te laten komen.
Gedurende de training e-mailmarketing staat het verbeteren van de e-mailnieuwsbrieven centraal. De rode draad in de training van Hielko is de focus op het feit dat deelnemers morgen aan de slag gaan met de aangeboden informatie.

In samenwerking met HM Academy, het trainingsinstituut voor HorecaManagers van uitgeverij PS is in 2018 een speciale variant gelanceerd voor de hospitality sector, deze wordt goed gewaardeerd, met een 8,6!

Dit cijfer is gebaseerd op het oordeel van deelnemers aan de open- en in company variant van de training. Totaal namen meer dan 25  marketing en communicatie medewerkers van hotels, ketens, restaurants, bed & breakfasts of vakantie parkeren uit Nederland en België deel. Dit waren deelnemers aan de trainingen in 2018 en 2019. In 2020 en 2021 zijn door Corona geen trainingen verzorgd.

Waardering van deelnemers is hoog, gemiddeld gaven die zij de training een 8,6 !

Niet alleen een goed cijfer, maar ook heldere feedback van de deelnemers over de praktische toepassing van de training.
Enkele deelnemers aan het woord:

Kirsten van der Winden – Golden Tulip Hotel Central

“Nuttige training met veel nieuwe insights. We kunnen weer aan de slag!”

Gerlies Schuit – Kasteel de Vanenburg

“Een interessante training met veel handige tips om direct toe te passen.”

Jolan Ruiter – Amrâth Hotels

“Leuke training waarbij je ook collega’s uit de branche spreekt over hun valkuilen. Daar leer je enorm van!”

E-mailmarketing training is voor meer organisaties relevant!

Recent is in samenwerking met ScaleUp Amersfoort e-mail marketing opgenomen in het Growth Hacking groei programma en wordt het marketingteam van KNRB en City Marketing Amersfoort ondersteund in het optimaliseren van e-mail marketing. Ook dat zijn goede voorbeelden waarin Marketing Facilitator organisaties helpt in hun eigen weg van en naar commercieel digitaal succes!

Meer weten of zelf een training aanvragen?

Neem contact op met Hielko of vul het formulier in
Naast de belangrijkste wettelijke ontwikkelingen en do’s en don’ts aan de hand van prikkelende voorbeelden. Uiteraard put Hielko uit zijn jarenlange online ervaring en voor deze training specifiek die van Fletcher Hotels, Hotelmoment, Medipoint, uiteraard aangevuld met zijn ervaring bij Beeckestijn Business School en Lectric

Hoe is emailmarketing met HM Academy begonnen?

Met deze introductie film is in 2018 een start gegeven aan het programma dat ook meteen de start van HM Academy betekende. Inmiddels is het aanbod van HM Academy uitgebreid en is het instituut uitgegroeid tot een volwaardige opleider voor de hospitality sector.