HM Academy emailmarketing trainingen met cijfer 8,1!

E-mailmarketing speciaal voor hoteliers?

Dan kan bij HM Academy, het trainingsinstituut voor HorecaManagers van uitgeverij PS:.
PS: is een HM Academycrossmediale uitgever van professionals werkzaam in horeca- en hospitality. Uitgeverij PS publiceert naast de horecavakbladen dagelijks online nieuws, nieuwsbrieven en organiseert events zoals het jaarlijkse event Hoteltech. Begin 2018 is HM Academy met trainingen speciaal voor horeca- en hotelmanagement als nieuw initiatief toegevoegd aan het dienstenpakket van Uitgeverij PS:. HM Academy ontwikkelt praktijkgerichte trainingen voor ondernemers, managers en medewerkers binnen de sectoren hotellerie, restaurant, café, lunchroom, bed & breakfast en fastservice. 
Intensieve trainingen waarmee u direct de volgende dag aan de slag kunt. Met een training van HM Academy heeft u een effectief instrument in handen om uw competenties en die van uw medewerkers aan te scherpen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in de HM  trainingen.

HM Academy is recent gelanceerd,  waarbij Hielko de eerste trainingen over e-mailmarketing verzorgd.
Deze training wordt zeer positief beoordeeld,  gemiddelde waardering van de eerste twee trainingen was een 8.1!

Dit cijfer is gebaseerd op de ervaring en het oordeel van meer dan 16 hoteliers uit Nederland en België tijdens de trainingen op 26 maart en 16 april 2018.  

Wil jij ook een dergelijke training?
Dat kan nog steeds, op de onderstaande data staan ook trainingen gepland: 

E-mailmarketing is een uitstekend instrument om via de juiste campagnes gasten gericht en persoonlijk aan te spreken en (terug) te laten komen. Gedurende de training e-mailmarketing staat het verbeteren van de e-mailnieuwsbrieven centraal. Naast de belangrijkste wettelijke ontwikkelingen en do’s en don’ts aan de hand van prikkelende voorbeelden. Uiteraard put Hielko uit zijn jarenlange online ervaring en voor deze training specifiek die van Fletcher Hotels, Hotelmoment, bij Beeckestijn Business School en Lectric.

Score Nima B2 Digital Marketing Hielko

Zijn trainingen worden hoog gewaardeerd, zie hier de recente scores van Nima B2 Digital Marketing, een 8 voor de inhoud en een 8,5 voor Hielko als docent. Dat zijn cijfers waaruit het vakmanschap en liefde voor Digitale marketing af te lezen is.

Zie de trailer van de HM Academy e-mailmarketing training hieronder en kijk bij meer interesse op Hospitality-management voor de introductie aanbieding en schrijf hier je in.

Ook dat is weer een voorbeeld waarin Marketing Facilitator organisatie helpt in hun eigen weg van en naar commercieel digitaal succes!