Digital vakmensen, dat zijn deze talenten

Op 16 en 17 juni waren de eindgesprekken met de digitale talenten die ik de afgelopen 18 maanden bij Beeckestijn Business School onder “mijn hoede” had.

Samen met collega docent Antal de Waij hebben wij vanuit Leusden deze gesprekken gevoerd. Door COVID-19 waren een deel van de gesprekken digitaal, maar daardoor niet minder interessant. Het gesprek begon met het digitale marketingplan, maar dat zat bij iedereen wel snor. Dus meer de focus op wat je had kunnen bereiken in de organisatie en de reflectie op hun eigen rol in de organisatie. Dan zie je meteen dat deze talenten zich prima hebben ingezet en een mooie leercurve door hebben gemaakt!
Dat zag je ook terug in de cijfers!
Top gedaan allemaal!

Een laatste mijlpaal in de een leertraject voor deze talenten van Klas2019.
Leuk om te zien wat deze jonge honden de komende jaren hun competenties en kennis gaan gebruiken om het digital vakmanschap in hun organisatie echt verder te brengen en daarmee digitale marketing nog beter op de kaart te zetten. Voor mij gaat het door, een paar maanden geleden is Klas2020 van het talentship bij Beeckestijn Business School gestart!
Hun ontwikkeling is te volgen via de Talentenfabriq
Ik kijk nu al uit naar het bijdrage aan de de ontwikkeling van deze nieuwe groep van talenten!