Vakmanschap wordt mijn meesterschap?

September maand, altijd druk met trainingen. De laatste week van de maand was een hele mooie. Niet alleen door de training die week, maar juist door de evaluaties en cijfers voor mijn trainingen. Mijn vakmanschap in (digitale) marketing groeit uit naar meesterschap als je even meeleest wat ik terug ontving:

Bij Beeckestijn scoorde ik gemiddeld een 9 !
Dit voor mijn NIMA C training, met nadruk op Meso en Marco analyse, in het kader van een incompany training voor een groep (product)marketeers van verschillende labels van een internationale verzekeraar.

Bij HM Academy scoorde ik altijd al een ruime 8, ik begon de laatste week van september met een 8.1 als gemiddelde waardering voor mijn E-Mailmarketing training. Ik had mezelf in de voorbereiding als doel gesteld dit cijfer op te schroeven.  En dat is gelukt, de laatste training gemiddeld door alle deelnemers gewaardeerd met een 8.3!

Dergelijke feedback doet mij goed en  sterkt mij weer om het mooie marketingvak verder uit te dragen. Zeker ook wanneer je dit soort zaken leest bij de opmerkingen:

Of deze Quote: “Ondanks dat er veel informatie in korte tijd besproken moet worden, was de grote lijn duidelijk. Hielko is een goede docent, met up to date kennis.”